Piper doll

Instruktioner om Piper doll

Hur man sköter om sina Piper doll dockor, drift- och underhållsinstruktioner.

Det elastiska ytterlagret på din Piper Doll är tillverkat av högkvalitativt TPE (termoplastiska elastomerer) som kopplas ihop med epoxihartser för att ge en fast kroppsstöd och ett fint utformat skelett. Alla material uppfyller nationella hälso- och säkerhetsstandarder och är både ofarliga för människor och miljövänliga.

Skelettet och lederna möjliggör många poser och stilar för modellen, vilket ger en oerhört realistisk upplevelse. För att förlänga hållbarheten bör dockan inte placeras i utsträckta positioner under längre tidsperioder. Även om TPE-materialet är fantastiskt slitstarkt och hållbart, kan överdriven töjning över lång tid leda till deformation. Efter användning bör modellen återgå till sin ursprungliga position med händerna vilande nedåt.

Skelettet monteras och placeras på exakta punkter under tillverkningen. Små fyllningar på dessa punkter kan förekomma, men dessa betraktas inte som tillverkningsfel.

Undvik användning av vassa föremål eller överdriven kraft.

Var försiktig när du klär på din sexdocka och tvätta alltid kläderna minst 2–3 gånger innan användning för att förhindra färgöverföring.

Undvik att placera modellen i solljus under långa perioder, eftersom detta kan accelerera åldrandet av TPE-materialet och förkorta dockans livslängd.

Vid veck eller tryckmärken kan du applicera en varm handduk på det drabbade området för att minska märkena. Tryckmärken tenderar att försvinna över tid. Vid behov kan en värmepistol användas för att mjuka upp materialet och reparera skador.

Avlägsna damm och smuts med vanlig tvål i duschen eller skumbad. Rengör försiktigt med handflatan och undvik användning av fingernaglar och grova material för att förhindra repor. Efter rengöring rekommenderas applicering av talk- eller majsstärkelsepulver för att bibehålla modellens fräschhet. Regelbundet underhåll rekommenderas starkt.

För att täta repor, skärmarkeringar eller hål på modellens yta, använd TPE-lim. Rengör det skadade området med sminkborttagare innan applicering av lim. Se till att det defekta området inte är spänt när limmet appliceras. Härdningstiden är ungefär en halvtimme. Alternativt kan TPE värmas upp och användas som lim. Varje Piper Doll levereras med en generös bit TPE för dessa ändamål.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå