Piper doll

PIPER DOLL

Sexdockor av högsta kvalitet från världskända Piper Doll. Dockorna har alltid huvud och kropp helt ihopsatta, går alltså inte att skruva av huvudet. De är kända för att ha en unik surrealistisk stil på sina dockor

SEXDOCKOR FRÅN PIPER DOLL

Piper Doll är en framstående pionjär inom tillverkningen av sexdockor och har en nära samarbete med sina systerföretag Irokebijin, Doll Forever och Dollhouse 168. Vårt fokus ligger huvudsakligen på att erbjuda dockor från Piper Doll och Irokebijin, men vi har också möjligheten att ta hem andra
högkvalitativa dockor från olika märken, om så önskas.

Det som verkligen sätter Piper Doll i en egen klass är deras unika design där huvud och kropp är sömlöst integrerade, vilket innebär att det inte finns någon synlig skåra vid halsen som på andra sexdockor. Förutom denna banbrytande detalj är de kända för att införliva en subtil surrealistisk touch i sina skapelser, utan att förlora den autentiska upplevelsen av verklighet. Deras dockor kännetecknas ofta av en bedårande estetik, med lite större ögon och ibland en lätt likhet med tecknade figurer. Ett exemplariskt exempel är den rödhåriga dockan Jessica, inspirerad av den tidlösa filmen ”Who Framed Roger Rabbit”. 

Piper Doll strävar efter att erbjuda en unik och oförglömlig upplevelse genom sina exklusiva sexdockor, där varje detalj är noga utformad för att maximera realismen och tillfredsställa de djupaste fantasier. Utforska en värld av skräddarsydda lustupplevelser med Piper Doll och låt oss föra dina erotiska drömmar till verklighet.

Sexdockor från Piper Doll har även:

  • Platinum TPE/Silikon. För extra verklig känsla och hållbarhet.
  • Platinum skelett: hög kvalitet, lite mindre vikt och stor rörlighet (EVO)
  • Gel-bröst-implantat för mjukare bröst och mer realistisk känsla.
  • Stående fot. För TPE så ser det ut som vanligt, för silikon så är dockans fotsula istället lite hårdare vilket gör att dockan kan balanseras och stå upp.
  • Fäste för upphängningskrok under peruken. Krok medföljer. Detta gör deras dockor väldigt lätta att hänga undan och förvara diskret.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå